måndag 12 oktober 2009

Mer film!


Kommentar: den här lilla filmsnutten är från en Bob hund-konsert som jag var på i somras. Eftersom det var i Skåne var Skånepatriotismen i publiken väldigt påtaglig och det var liksom lite "vi-mot-världen-känsla". Det kanske inte är särskilt schysst, ur integritetssynpunkt att fläka ut den här killen såhär, men det kan inte hjälpas. Jag gillar verkligen hans sätt att gå igång på den här låten!

2 kommentarer:

John sa...

Ok. Å vad är syftet med att lägga upp klippet? Att fläka ut folk eller att snacka om att Skåne är patriotiskt? Hur som helst tycker jag att du gör det jäkligt dåligt, utan nån som helst substans.. Dessutom så diggar han bara musiken, eller är det nåt fel med det? Dessutom går han inte igång särskilt hårt, utan gör mer som vem som helst

Tidningen Magneten sa...

John, syftet med klippet = att visa ett lite alternativt sätt att "digga"/gå igång (för jag menar att han faktiskt går igång, om än i det lilla) på musik. Inget skit om Skåne, inget skit om herren i klippet. Jag tycker inte att han gör som vem som helst utan har ett härligt personligt uttryck = bra.