söndag 25 januari 2009

Farväl till Hägersten


Idag började vi ta farväl av Hägersten. Vi hade planerat att se en film på Tellus om en husockupation, men istället drog vi varsin pizza och läsk (Casablanca normal, samt Casablanca barn) på "Tellus Pizzeria" eller vad den heter.

För att det skulle bli rättvist gick vi sen ner till Liljeholmen när vi skulle åka hem (en bor mot Fruängen, den andra bor mot Norsborg) och där fick vi se ett stort plakat för hur Liljeholmstorget ska se ut i framtiden. Man kommer bygga en galleria i anslutning till torget, och ute på torget ska det bli jättemysigt, tyckte vi först. Sen såg vi att man hade använt sig av något datorprogram för att göra "reklamen" för Liljeholmstorget. Det såg inte alls verkligt ut! Vi såg också att man hade använt sig av kanske endast tio olika personer och satt dem utspridda vid olika bord för att låtsas som att det var en folksamling. Det kändes jävligt "b" faktiskt!

Jag har inte bestämt mig för vad jag ska flytta, men den här reklamen fick mig att inse att det inte kommer bli till Liljeholmstorget i alla fall!


Liljeholmstorget plus galleria verkar bli helt jävla kefft!

Inga kommentarer: