onsdag 23 april 2008

9 dagar, 12 timmar, 29 minuter och 8 sekunder kvar

Nedräkningen är i full gång. Lördagen den 3 maj är det dags för Jesusmanifestationen i Stockholm!

Vad är då detta? Jesusmanifestationen är en angelägenhet för hela vårt land. Alla kristna kyrkor och samfund har inbjudits att deltaga i Jesusmanifestationen som inleds kl. 12.00 med appellmöten på Medborgarplatsen, Stortorget, Mynttorget, Östermalms torg, Norrmalmstorg, Hötorget och Sergelarkaden och avslutas i Kungsträdgården cirka 15.00 med en gemensam gudstjänst.

Samtliga svenska kyrkofamiljer, tillsammans med starkt motiverade kristna som kommit till Sverige som flyktingar och invandrare, skall den 3 maj manifestera en gemensam tro på Jesus och tydliggöra betydelsen av att bevara och vårda vårt kristna idéarv. Kristen tro har på ett ödeläggande sätt urholkats och blivit förvrängd av vår egen ytlighet och ett ensidigt ifrågasättande utan respekt för tron på Bibeln som Guds Ord. Jesusmanifestationen har initierats för att motarbeta förvanskade bilder av vem Han är.

Jesus Kristus är skapelsens Herre och alla människors Frälsare! En sådan övertygelse är avgörande för etik och moral, försoning och social trygghet för alla människor i vårt mångkulturella samhälle.

För mer info: http://www.jesusmanifestationen.se/viewNavMenu.do?menuID=1

Vi ses den 3 maj!

Inga kommentarer: