torsdag 10 september 2009

Flyg stridsflygplan över Sverige!


Flygtid: 20 min

Pris: 15000 kr

Många har med avund tittat på filmer som TOP-GUN och Iron Eagle. Nu finns chansen att kliva ner i stövlarna på Maverick från filmen och uppleva hur det är att vara en stridspilot.

I farter upp emot nästan 900 km/h kommer mottagaren av detta upplevelsepaket att känna på kraften från ett Vampire stridsflygplan.

Flyg ett stridsflygplan över Sverige - nu är det möjligt! Hittills har man varit hänvisad till att åka till Ryssland, USA eller Sydafrika för att uppleva något så unikt som att flyga ett stridsflygplan. Nu finns chansen att få åka ett stridsflygplan över Sverige. Flygplanstypen har använts av cirka 30 nationers flygvapen däribland England, Kanada, Sverige och Finland. Kombinationen av ett par Ray-Ban solglasögon, flygoverall, flyghjälm samt kraften från de Havilland Goblin turbojet kan aldrig bli fel.

Samtidigt som du flyger med detta unika flygplan bidrar du till att bevara flygplanet och du får automatiskt ett medlemskap i stödföreningen för bevarandet av dessa unika flygplan.

En gåva som är svårslagen, både till dig och någon du tycker om.

Välkommen ombord, Maverick!

Följande ingår i upplevelsen flyg stridsflygplan över Sverige:
• Ditt livs åktur
• Lån av all nödvändig utrustning
• Genomgång före och efter flygning
• Upplevelsen tar ca 1 timme, flygtid ca 20 minuter, längre mot tillägg

Plats: Västerås

Period: Året runt; upplevelsen är väderberoende

Förkunskap/krav: Normal hälsa

Presentkortet gäller för: En person

Ett problem bara:
Man kan ju undra om man överhuvudtaget FÅR flyga om man köper ett presentkort från upplevelsepresent.se, de verkar enligt vår erfarenhet vara ett riktigt skitföretag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

15000 sek? :O i en bomblucka kanske

http://www.bestrussiantour.com/jet_flights

Tidningen Magneten sa...

Ja, SEK.