onsdag 4 februari 2009

Zoolander på svenska


Hörrni - alla glada skitar där ute! Missa för guds skull inte fyrans supersatsning Made in Sweden i kväll. För er som inte vet vad det går ut på:

Idol-juryn ska skapa två nya superstjärnor, en kille och en tjej. Tjejen heter Janet och killen heter Kim. Idol-juryn lägger sedan mycket kraft och möda på att göra artister av Janet och Kim. Bland annat fick de i förra avsnittet åka till Hollywood för att bli medietränade och "hitta sig själva". De håller också på att spela in varsin skiva och har fått hjälp av superproducenten Desmond Child!

Varför älskar jag Made in Sweden?
Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson får i Made in Sweden större spelrum än i Idol. Om man tyckte att det var lite kul att kolla på Bagge, Bagge och Carlsson i Idol kommer man att tycka att Made in Sweden är MEGAKUL!!! Störst behållning av de tre får jag av Andreas Carlsson. Inför Made in Sweden-säsongen har han bättrat på hasselnötsfärgen i sina ögonbryn, men bäst var nog när han i förra avsnittet äntligen fick visa upp sitt Hollywoodhus! När Andreas Carlsson fick chansen att rabbla upp alla kändisar som tidigare hade bott där (Ragamogi Johnson, Daryll Laurouni, Vaseline Bukolie och Manony Panony) höll jag bara på att dö alltså!

Anders Bagge å sin sida lufsar runt som en törstig vovsing mellan alla sina hundvattenskålar i sitt välstädade Ekerö-hus.

Och Laila, ja vad gör Laila? Hon är bara så där sval och "proffsig" som vanligt. Made in Sweden-gänget är inte heller sena med att berätta att de har ingått ett unikt samarbete med en stor mobiloperatör. Ett projekt som enligt dem kommer att revolutionera hela musikmarknaden!!! ;-)

Endast iklädd en orm
Jag är sjukt laddad. Made in Sweden är mitt favoritprogram och det sänds i kväll. Förra gången skulle Janet och Kim fotas till sina respektive skivomslag. De skulle då först bli stylade av några ungtuppar till stylister/fotografer. Kim fick ha på sig en t-tröja med coola färgfläckar och jeans. Plus rufsigt hår. Han tyckte själv att det blev väldigt coolt. Janet skulle vara naken sånär som på en orm som skulle slingra sig runt hennes kropp. På ormen skulle de här stylisterna/fotograferna sedan photoshopa dit "Janet" plus skivans namn! :-)

En grej som gör det ännu mer spännande är att det bara är en tidsfåga innan Andreas Carlsson kommer panga på Janet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Louise Hoffsten skulle sopa banan med alla dom där Idol-människorna. Hon har en så där riktigt bra röst med otrolig inlevelse. Hon gör verkligen hela Linköping stolt! Lousie - made in Östergötland!

Anonym sa...

Man känner ju den här Carlsson, han har ju ett gott öga för vackra tjejer, och de två verkar vara väldigt nära..spännande..frågan är om inte åldern avskräcker?

Anonym sa...

Jag är ganska säker på att Louise aldrig skulle kolla åt den där killen från Svealand - "Carlsson"...dom är i helt olika ligor liksom. Lousie är LHC och Carlsson Borensbergs HC. Vad menar du Nicke med "de två verkar vara väldigt nära" ? Jag tror det är nån mediagrej isåfall.

Anonym sa...

Carlsson och Janet verkar väldigt nära..kan vara nåt på g kanske?

Anonym sa...

Det bästa är när han går ut till poolen och hälsar på alla bikinibrudar som ligger där och slappar. Hi girls!!!!

Tidningen Magneten sa...

Shit asså! Fick det dystra beskedet att det är sista avsnittet i dag! Made in Sweden var ju min ljusglimt i vintertristessen! Och vad är problemet med TV4 kan man fråga sig? När de änligen har något av värde så lägger de ner efter fyra veckor. Skandal.

Anonym sa...

Skandal är det när TV inte sänder Lasses shower. Inte ens när han är i Lkpg!