lördag 28 februari 2009

Googlekillarna!


Den här har också googlekillarna hittat!

Jävligt märkliga björnar! Förutom det uppenbart märkliga med en topless tjej med huckle som umgås med björnar... Björnen till vänster - min favorit.

Om man skulle arbeta med att montera ned (dansa ut) patriarkatet och gör detta delvis med en blogg, är detta en bild i linje med det arbetet eller inte? Vad tycker du?

5 kommentarer:

Anonym sa...

ganska skjysta lökar allså......

man skulle ju inte direkt tacka nej asså....... till henne.

Anonym sa...

Håller med om att björnen till vänster känns mer sansad och föredömlig i situationen. Ett behärskat raseri som lovar mycket. Den andra känns aningen för pushig, lite för straight to the chase eller nåt. För övrigt en väldigt stark och sensuell bild. Blir nog till att spara och ta med in i labbet.

Anonym sa...

det är något bedårande över henne helt klart och hon har verkligen ett fint sätt att visa trygghet även bland utklädda björnar men eftersom att det är uppenbart att alla killar och kanske tjejer också direkt börjar se sig själva i en knullsits med henne tycker jag att publiceringen känns dum, om det inte är något ytterligare med bilden alltså. jag måste bara understryka att jag tycker om bilden.

Tidningen Magneten sa...

Ja men det var nog något sådant där jag tänkte också! Sen så tycker jag nog att man inte ska vara så bajsnödig med publiceringar, utan man får köra på och så visar sig ens rätta kaliber när det har gått lång tid. Frågan är dock om jag slutligen har blivit en STOR hycklare. Det vill man ju inte vara!

Tidningen Magneten sa...

jag måste säga att jag utgick från att det var riktiga björnar men du kanske har en poäng där.