torsdag 19 februari 2009

Flyttlasset del 3

Okej, nu är 300 ml Cascol trälim inhandlat. I helgen ska jag limma fast det trasiga soffbenet. Jag ska hålla er uppdaterade om vad som sen händer på den här fronten. Det lutar mot att jag limmar och sen "kniper käft". Förutsatt att det blir en snygg eller i alla fall okej lagning.

4 kommentarer:

Nils Hedberg sa...

Jag har Klämmor om du vill låna! Det är sådana där som är tänkta att pressa ihop saker man som man limmar, stora och starka!

Hojta bara till om du vill ha dom! Hoj hoj!!

Tidningen Magneten sa...

Tack Gunnar! Mycket juste att du erbjuder. Men grejen är att benet har gått av på mitten liksom, alltså inte på längden utan tvären så jag vet inte om klämma skulle göra ngn verkan. Men kanske? Och jag skulle också gärna vilja träffa dig och din lillebror. Kanske i helgen? Vad har ni för planer?

Nils Hedberg sa...

Humm... Träffa oss gärna i helgen! Vi träffar gärna dig!

Du skulle kunna borra hål i mitten av benet och ett i soffan eller på den andra halvan av benet eller hur det nu ser ut där den gått av, och sen fixa en plugg/pinne/bit rundstav som har samma storlek som hålen och kleta på lim så blir det liksom mer stöd i limningen..

Tidningen Magneten sa...

Ja, jag har också tänkt på det men det ligger en svårighet i det och det är att man måste borra exakt i mitten för att det inte ska bli skevt. Och med stor sannorlikhet kommer jag nog inte fixa det tyvärr.