onsdag 28 januari 2009

Pierres favorit

Det här är ett klipp från den nya dokumentären om Broder Daniel som kommer snart. Ingen kan säga något annat än att det är väldigt vackert, skört och sorgligt. De är bara det att Pierre har för vana att dra igång det här klippet allt som oftast under dåligt valda tillfällen. Senast på en efterfest i fredags. Efter "visningen" tog det roliga slut. Inte mycket annat fanns att göra än att gå hem och sörpla i sig sina tårar. Men Pierre kan liksom inte låta bli att visa klippet när han väl sitter där med Youtube i knät.



Jag läste en rolig grej som Fredrik Strage hade skrivit. Han skrev att han någon gång för ganska många år sedan hade frågat Henrik Berggren om det var ett medvetet val, från hans sida, att sjunga på knackig engelska. Henrik Berggren hade då blivit helt ställd och tittat oförstående på honom. Sedan hade han svarat att han hade bott i USA i flera år som liten och att han själv hade uppfattningen att han var väligt bra på engelska.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fjantigt!! En bra fest ska klara det här (OCH LITE TILL!!)

Anonym sa...

"Yesterday's News"

Tidningen Magneten sa...

"TIO STEG EFTER", är en del av vår "image"!

Anonym sa...

Okej vilka är det här? Gör dom musik eller? Isåfall borde dom spela låtar av Lasse W. Eller det kanske dom redan gör? Hursomhelst så borde dom lära en del av Lasse! allt han gör är så jävla bra! /Killen i Linköping