tisdag 9 december 2008

Äventyrstjejer och äventyrskillar

Här kommer bilder på lite äventyrstjejer och äventyrskillar (Tack Bubbe)!





Vad tycker ni förresten om den här stilen? Tycker ni att den är fet eller keff?

6 kommentarer:

Tidningen Magneten sa...

Jag ska tillägga på direkten, att jag tycker att det är rätt fett. Kanske inte själva stilen, men om det går att äventyra utan att såra andra (till exempel genom tveksam turism) så tycker jag det är fett! Och de här på bilden verkar vara just sådana. Eller?

Tidningen Magneten sa...

Jag har hakat upp mig på den här sjuksyrreäventyrskan, och då tänkte jag mig liksom blonderat hår, skinnsnören runt handlederna och två tofsar. Liksom lite mer "sexig" stil. Jaja, skitsamma!

Anonym sa...

Den leende kvinnan i mitten är ju HON, min sjuksyrreäventyrerska. Om det inte är hon är det iallafall fruktansvärt likt. Ah, vilken donna mitt i la naturaleza omgiven av monteverest-hunkar!

Tidningen Magneten sa...

aha! där satt den.

Anonym sa...

Jag tycker att stilen är rätt keff. Men jag förstår äventyrare! Naturen är fantastiskt.
Många äventyrare känner sig ju som ett med naturen och då vill dom ju inte skräpa ner! Perfekt balans.

Svårt att sluta.. Här är den ultimate äventyraren Steve Irvings (RIP) dotter. http://www.newsday.com/media/photo/2008-02/35783566.jpg

Anonym sa...

Wow! vilka exemplariska representanter för den glada vita medelklassen! Jag känner som bubba, att jag förstår äventyraren för att naturen är en fröjd på jorden. Men man måste ju välja och jag väljer keff! Det är inte så oskräpigt tror jag att hela tiden kräva tillgång till den känsliga naturen. Dessutom är naturen farlig, för att inte nämna potentiellt farliga vildar som kanske försöker skydda sina revir.