onsdag 16 januari 2008

Rapport fran tropikerna

Det ar fortfarande valdigt soft har. Vi har nu kommit tillbaka fran en tredagars avstickare till grannon. Dar var det mycket lugnt och fridfullt. Jag tror att jag fann mig sjalv. Vattnet i kranarna kom fran vattenfallet som fanns en bit upp pa det hoga granitbeget. Pa stranden sprang de genomskinliga krabborna kapplopp med varandra i solnedgangen. Vilda apor gick i genom soporna fran restaurangen och snaskade i sig det som erbjods. I skymningen spred sig ett oronbedovande gnissel fran en utspridd orkester bestaende av sekador.

Vi traffade en munk som var kladd i gult och som blev mycket fast vid Nisse. Den har munken rokte frekvent och berattade att hans favoritfilm var Pirates of the Caribbean och han sa att Gunnar hade samma harfarg som Merlyn Monroe. Han gillade Hollywood och var femtio ar.

Hedvig har inlett nagon slags romans med Mutt pa Time to chill bar. Han verkar vara en jattegosig kille och sa men jag hoppas bara att han inte lurar henne pa nagot satt. Hedvig verkar dock inte vara typen som "hamnar i fallan" i forsta taget, hon har verkligen skinn pa nasan och jag ar mycket glad att vi fick uppleva den har platsen tillsammans.

Nu ar det inte manga dagar kvar. Jag ska lagga in njutningsvaxeln pa femman och sa ska jag scanna in alla bilder och intryck som jag bara kommer over pa min mentala harddisk.

Sa far det bli.

Inga kommentarer: