måndag 16 april 2007

Feromoner - attraktionskraftens dolda nyckel

En del män är av naturen mer attraktiva än andra, detta är ett vetenskapligt faktum och det har att göra med deras feromoner. Feromoner är ett luftburet hormon som kroppen automatiskt producerar och utsöndrar och som får kvinnor att tycka att vissa män är superattraktiva, utan att de själva riktigt kan förstå varför.

Upptäckten av feromoner kan mycket väl vara 1900-talets största vetenskapliga upptäckt rörande människans sexualitet. Det första feromonet som identifierades (år 1956) var ett mycket starkt sexuellt luktämne för silkesfjärilar. Det tog tyska forskare, som tog loss körtlar från bakkroppen på 500 000 fjärilar, 20 år att hitta det här ämnet som kallas bombykol. Det signalerar ut "kom till mig" på långt avstånd. Nu har forskare kommit till det stadium att de kan framställa ett koncentrat av mänskliga feromoner och genom att bära detta kan man, så att säga, hjälpa naturen på traven.

Hur fungerar feromoner?
När feromonerna upptäcks i hjärnans undermedvetna börjar de ge ifrån sig signaler om ditt immunsystem, din fertilitet, om hur upphetsad du för tillfället är och så vidare. En del av de här feromonerna riktar in sig på det motsatta könet och skapar attraktion och upphetsning. Med rätt feromonsignaler kommer en kvinna automatiskt och instinktivt att reagera. Ofta utan att hon ens själv förstår varför!

Kan man garantera att de män som använder feromonkoncentrat kommer att få mer sex med kvinnor? Nej, så enkelt är det inte. Men man kommer att märka att kvinnor i alla åldrar och av alla typer kommer att le mot dig oftare, skapa mer ögonkontakt, starta konversationer och flörta med dig. Och allt måste ju ha en början...

Hur används då detta feromonkoncentrat? Feromonkoncentratet kommer i en sprayflaska och du använder det på samma sätt som din vanliga cologne. För bäst resultat ska du spraya det på kroppens så kallade nyckelplatser (hals, bröst och handleder). Två eller tre spray är lagom. Använd aldrig mer än så!

Vad kan man förvänta sig om man börjar använda detta feromonkoncentrat?

* Mer ögonkontakt, större intresse och fler "smiles" från kvinnor i alla åldrar
* Ökad "sexappeal"
* Större antal dejter och fler sextillfällen
* En nystart för ditt nuvarande förhållande
* Mer passionerat sex
* En positiv och avslappnande effekt på folk i din omgivning
* Större uppmärksamhet från alla slags kvinnor
* Mer respekt och fokus från människor i din omgivning
* Större självförtroende

Inga kommentarer: