måndag 7 september 2009

Upplevelsepresent.se - tydligen en helt oseriös hemsida!

Luftballongsturer och snabba bilfärder i all ära, men en av de största på marknaden för upplevelsepresenter, upplevelsepresent.se, verkar vara ett minst sagt oseriöst projekt.

Under våren deltog Magnetenbloggen i en bloggtävling. Tävlingen utlystes av upplevelsepresent.se, med underrubriken "Ge bort ett minne för livet". Reglerna var enkla: man skulle i en bloggpost nämna upplevelsepresent.se, och hade därmed chans att vinna 5000 kronor i presentcheck hos det här företaget. Sagt och gjort, i tre bloggposter skrev vi målande om olika fördelar med upplevelsepresent.se. Då vi inte fått svar på utsatt tid skrev jag ett brev:

Hej "Upplevelsepresent"!

Jag har tillsammans med en kompis en blogg (Magnetenbloggen.blogspot.com). Vi deltog i våras i er bloggtävling som vad jag förstod skulle avgöras runt midsommar. Fortfarande har vi dock inte hört något från Er och inte heller finns det någon information om tävlingen, och vem som vann den, på Er hemsida. Det här tycker vi på Magnetenbloggen är obehagligt.Vem vann egentligen tävlingen? Som deltagare i en tävling är man självklart intresserad av att få ta del av det vinnande bidraget, samt juryns motivering till valet. Därför vore det trevligt om man kunde fick information om det här på Er hemsida alternativt att ni mejlade ut detta till alla deltagare.

Jag tycker att tävlingen som sådan var rolig och jag skulle tycka att det var kul att låta det hela få ett gott slut. Därför efterlyses alltså lite ordentlig information från Er! Annars kommer vi i fortsättningen inte att rekommendera andra att ha med Er att göra, hur skojiga era ballongfärder och bilturer än må vara.

Vänliga hälsningar
Magnetenbloggen



Upplevelsepresent.se har inte svarat på brevet