torsdag 16 april 2009

BB-huset

TV400 har börjat sända gamla Big Brother-avsnitt från 90-talet, eller liknande. Det är hur som helst säsongen som ångestpillret Linda Rosing är med i. Hade man inte ångest när man började kolla så har man det garanterat innan första reklampausen.

Linda Rosing blir ju ihop med den där megatråkiga yrkesmilitären "Micke" inne i BB-huset också, vilket inte direkt gör det hela mindre ångestskapande. Deras förhållande känns milt uttryckt lite odynamiskt. Linda tigger verbal bekräftelse från Micke och för att få höra det samma tillbaka säger hon ofta "jag älskar dig Micke" men Micke vill mest knulla hela tiden. Det är kul och det är plågsamt att titta på.

Den roligaste personen i BB-huset den här säsongen är dock varken Linda eller Micke utan "Danne". Sedan sist jag tittade på BB (på 90-talet) hade han försvunnit från min minnesbank. Men Danne är en fantastisk karaktär, mycket på grund av att han är så konstig och svår att placera. Man förstår liksom inte någonting av vem han är eller var han kommer ifrån. Han har en dialekt som jag aldrig tidigare hört och han ser ut som ett märkligt väsen av något slag. (Inte ett troll direkt men något liknande.) Det är roligast när han blir nervös och stressad, som t ex när Lina (hans tjej inne i BB-huset) säger att hon tycker om honom. Då börjar han utstöta konstiga läten och flacka med blicken och vet varken ut eller in.

Man ba: Danne - vad är du för konstigt väsen som har hittat in i BB-huset? Hur som helst - kul att du är där!

Inga kommentarer: