söndag 26 oktober 2008

En lista med tips för förförelsen

Här är en lista över hur man får en kvinna i "säng". Fyll gärna i och lämna era synpunkter nedan.

1. Alkohol. Alkohol är en fördel ofta, men det finns också nackdelar med alkohol. Att tänka på är också att man inte behöver alkohol för att få en kvinna i "säng"!

2. Komplimanger. Komplimanger är a och o när man ska få en kvinna att "öppna sig". Komplimanger gör att kvinnan får bekräftelse och stärks i sin kvinnlighet! Spar aldrig på en god tanke, utan låt den nå din kvinna så att hon får veta hur du tänker på henne.

3. Få en erotisk kontakt. Visa vad du drömmer och längtar efter. Detta "visande" kan vara så enkelt som att du lyssnar på din kvinna och på vad hon har att säga, eller att du berättar om vad du finner viktigt här i livet. När ni har nått fram till denna kontakt har ni också nått fram till en erotisk kontakt ifall ni lade till denna "krydda" i relationen! Denna "krydda" handlar om att vara öppen på "de erotiska nivåerna" er emellan. Det viktiga är dock en kombination av dessa två, för då skapar ni en dröm tillsammans, den erotiska drömmen.

Detta är bara ett axplock av de tekniker man kan använda för att få en kvinna i säng. Kom också ihåg att varje kvinna är unik, och att, om du åtrår en kvinna, gäller att hitta fram till det som hon "går igång" på. Lycka till!

1 kommentar:

Blattealibit sa...

Hej! Jag har ett tips från självaste Bob Hansson. Han hälsar följande via DN-chatten:

anonym: Hej har du några tips för hur man får kvinnan att bli mer attraherad av en?

Bob Hansson: ja, se till att bli attraherad av dig själv. hur man nu blir det... en grej är ju att tillåta dig själlv att bli attreherad av dom, låta den Atraktion du känner, fylla dig, oavsett om de hakar på eller inte. Nu tänker jag mig nog inte att du ska hoppa på dem, men stå där, mitt emot henne och bara andas in hela hennes ljuvlighet, vara närvarande få djupt det bara går. Att du inte står där för att fråga efter kärlek, men för att ge den... Sen kan man ju gå och skaffa ny frisyr oxå förståss. Om man nu är på det humöret. det viktiga, (det är låter trist) är nog att vara atraherad av sitt eget liv, så kommer kvinnan kanske... sen lever man lyckiliga i alla sina dagar... finns en bok som heter The Superior Man. Det är en bra bok. Läs den...