måndag 11 juni 2007

Välkommen, Krift, till "mysiga Mullis" !

Välkommen, Krift, till oss på förskolan Mullvången! Vi tycker att det är otroligt kul att du nu är en del av arbetslaget (avdelning 4) på "mysiga Mullis" och hoppas att du kommer att trivas. Vi ser fram emot många bus och upptåg, gitarr och musikstunder samt lek i det fria. Kul, tycker vi kollegor!

2 kommentarer:

Anonym sa...

VÅR VÄNSKAP - VAD HÄNDE?
hej. jag skriver inte med tanke på texten. jag undrar bara: vad hände med vår vänskap? varför hör du inte av dig? vad har jag gjort för fel? var det musiken jag gjorde? eller det jag sa? vad hände? vad FAN hände?
varma hälsningar från Andrea

Anonym sa...

Andrea! Jag har dragit mig undan. Jag har inte ställt upp. Jag har levt i ett skuggrike. Musiken, ditt Opus "Vänskapens pyramid", som du skrev till mig på min stora dag gjorde mig rädd. Jag har aldrig fått en sån present. Den träffade mig på djupet. Jag blev rädd. Jag drog mig undan, isolerade mig, slutade svara i telefon. Slutade gå ut. Jag fällde ner persiennerna och tryckte in "repeat" på cd-spelaren (en Sony). Jag har låtit ditt Opus fylla min lägenhet. Det har dånat ut i trapphuset här där jag bor i Hägersten. Dag och natt. Grannar har desperat försökt få mig att sänka genom att banka på dörren. Jag har ransakat mig själv och nu är jag tillbaka hos er "dödliga". Jag hoppas, eller, jag vet att du förstår...

TACK ANDREA FÖR ATT VI ÄR BÄSTA VÄNNER, VÄNNER FÖR EVIGT! OCH TACK FÖR ATT DU HAR GETT MIG ETT OPUS!

Varma kramar från Fanny.