onsdag 9 september 2009

Olof Palme - fet eller keff?


En fråga som en stor del av svenska folket, oavsett partitillhörighet, konfronteras med är frågan om huruvida Olof Palme och hans handlingar var feta eller keffa. Svårt att sammanfatta snabbt kanske, men ändå. Vad tycker du?

Tycker du att allt med Palme är jävligt fett? Eller tycker du snarare att Palme var en äkta "keffis"?

7 kommentarer:

  1. Jan Gullo tycker i varje fall att han var en Keffis enligt hans sommar program.
    Men han ville få det till att Palme tycket Janne var en keffis först(!), för att legitemera det hela lite mer, Jan gullo gör alltid rätt och aldrig fel! enligt honom själv...

    SvaraRadera
  2. Jan Gullo må va en keffis själv, men han är på en del sätt också fet tycker jag. Det där självbelåtna och om man får tro peter bratt, lite manipulativa och karriärslystna är ju inte så fett kanske, men han kan vara extremt stadig i förhållande till personer som sällan ifrågasätts. Han är en sån där klassisk journalisthjälte.

    Jag är ju lite förtjust i palme, samtidigt vet man ju att han var en keffis. Om jag hade varit större i huvudet när det var Palme som var statsminister så hade jag nog haft aningen mer negativ syn på honom. Och kanske positiv. Jobbigt med lögnare bara, kolla på Anders Borg t.ex.

    SvaraRadera
  3. Jag har aldrig befunnit mig på samma planet som OP men efter att ha läst boken om Ebbe Carlsson har jag fått ett glatt och sunt intryck av OP!

    SvaraRadera
  4. Alltså jag tycker att bordellaffären, Geijeraffären och IB-affären är allmänt osköna grejer han gjorde. Samtidigt var han en riktig POLITIKER, han hade en förståelse på riktigt av sin roll som 'ledare' för landet. I samband med senaste vändan av bordellhärvan pekade ju en av de prostituerade ut honom som kund. Man kan undra vad hon skulle ha att vinna på att ljuga i den situationen, antagligen absolut ingenting. att kombinera det med att ljuga om Geijeraffären är ÄKTA megakefft beteende anser jag. Sen kan det ju vara så att sanningen förvrängts och att han INTE var kund, men hursomhelst är de där lögnerna han drog mycket fräcka.

    SvaraRadera
  5. Jag älskar politiker som ljuger. Känns 24. På det stora hela var Sverige RESPEKTERAT. "UTOMLANDS". Dvs, i andra länder (cirka alla)när Palme regerade. Detta är vad jag har hört. Det är till exempel roligt att vara svensk när man åker till Vietnam, och inte bara pga Zlatan Ibrahimovic, eftersom han ju är schweizisk

    SvaraRadera
  6. Bra försvar!

    Jo de sidor du räknar upp här var riktigt jävla FETA!

    SvaraRadera